07 april 2014

Mijn eerste blog

Vandaag is het 14 jaar geleden dat er ‘iets’ knapte in mijn hoofd. Een hersenbloeding bracht een aangeboren vaatafwijking aan het licht. De gevolgen van de bloeding en de daarop volgende ingrepen leken mee te vallen. De afwijking was met succes verwijderd en lichamelijk herstelde ik vrij goed. Toch word ik elke dag geconfronteerd met de onzichtbare gevolgen. Het duurde nog tot 2012 voordat de diagnose Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) gesteld werd.

 

Ik ging op zoek naar meer informatie over NAH en ik kwam blogs tegen van lotgenoten waar ik veel aan had. Er ging een wereld voor mij open. Lang heb ik mij onbegrepen gevoeld maar door deze blogs wist ik dat ik niet alleen was. Ik vond de juiste zorg- en hulpverleners en ik kreeg de hulp die ik nodig had en nog steeds heb.

 

Vorig jaar tijdens mijn revalidatie in Groot Klimmendaal begon het bij mij te kriebelen. Er moest een blog komen waar ik mijn ervaringen kon delen met de buitenwereld. Toch duurde het nog een hele tijd voor ik die stap durfde te zetten. Want wat de buitenwereld ziet is maar een klein gedeelte van de echte Willemien. Ik hoop dat ik door mijn verhaal te delen, meer vrede ga krijgen met hoe mijn leven nu is.

 

En nu is het dan eindelijke zover. Dankzij Marc en Netgemak kun je mijn verhaal en blog volgen op www. NAHvigeren.nl

 

Reageren op deze pagina

 


 
 

Meld je hier aan om op de hoogte te blijven

 
Netgemak Internetbureau